Möts hos oss

Kombinera nytta med nöje

Plats för möten och minnen

Letar du efter en konferenslokal eller ett ställe där du kan jobba? På Skara Stadshotell hittar du allt från co-working och konferensrum till festvåning och kongresshall.

Konferens och möten

Oavsett hur du vill att ert möte, er kick-off eller konferens ska se ut är vi med er hela vägen från bokning till utförande och utvärdering. Med gedigen erfarenhet ser vi till att ordna allt efter era önskemål. Det går att hyra vår eventmatsal som rymmer 200 personer för företagsfest, julbord eller andra event, eller hyra in sig i någon av våra fullt utrustade konferens- och styrelserum. Vi har lokaler som passar allt från 6 till 40 personer. Vill ni göra något roligt tillsammans så går det att abonnera vår spelhall med biljard och shuffleboard, ta en AW efter mötet eller lägga till middag och övernattning.

Prova på co-working

På Skara Stadshotell erbjuder vi en öppen och inspirerande arbetsplats där du kan hyra in dig per dag eller månadsvis. Här finns allt du behöver för att jobba eller studera. Vi har både tysta platser och en lounge-avdelning som passar bra för möten eller fikaraster.

Planerar du en fest?

Planerar du ett bröllop eller ett 50-årskalas? Då finns vår renoverade festvåning redo med plats för 200 sittande gäster och balkong ut mot parken.

Vår kongresshall

Vår ståtliga kongresshall rymmer 475 personer och kan användas till att från föreläsningar och spelningar till livepodd och stand-up.

Skicka bokningsförfrågan

Oavsett om det är ett mindre möte eller ett större evenemang så hittar vi en lösning som passar just dig. Skicka en förfrågan med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

Vår restaurang

Njut av vår vällagade mat i en storslagen och pampig salong där majoriteten av våra råvaror är producerade inom en tio mils radie från hotellet. Här serverar vi frukost, dagens lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller boka bord direkt.