Upplev mer

Förhöj din vistelse med ett paketerbjudande

Aktuella paket på
Skara Stadshotell

Kombinera ditt besök med en härlig upplevelse.

AKTIVITETSPAKET

gOLFpAKET

I vårt golfpaket ingår Greenfee på Lundsbrunns vackra 18-hålsbana. Golfbanan omnämns som parkbana men den erbjuder en stor variation av naturupplevelser med både öppna landskap och fina skogsområden. Efter en dag på banan passar det perfekt att checka in i ett av våra nya superior rum och fräscha upp sig innan ni avslutar kvällen med en 3-rätters middag komponerad av vår kökschef. Sedan väntar en god natts sömn innan ni tar för er av vår fantastiska frukostbuffé.

I paketet ingår:

Greenfee Lundsbrunns GK

3-rättersmiddag

Övernattning i våra superior dubbelrum

Frukostbuffé

Pris från: 2 345 kr för superior enkelrum

Pris från: 3 595 kr/dubbelrum för 2 personer

(Gäller till och med 27 maj 2023)

Superium

Kata paketet

Är du som vi intresserade av historia? Då har du kommit till rätt stad, i fina Skara finns det mycket spännande historia som bara väntar efter att bli upptäckt. Vi har gjort i ordning ett resekit till er med kartor och broschyrer för spännande resmål vi tycker ni ska ta er tid att besöka.

Kom till oss redan på förmiddagen och ta med er resekitet och ge er ut i vackra skara bygden. Efter en dag fullspäckad med kultur och historia väntar en 3-rätters middag komponerad av vår kökschef som serveras i vår restaurang Julia. Sedan väntar en god natts sömn innan ni tar för er av vår fantastiska frukostbuffé

I paketet ingår:

Resekit med broschyrer och kartor

Övernattning i superior dubbelrum

3-rättersmiddag kökets val

Frukostbuffé

Pris: 2 795 kr för 2 person i superior dubbelrum

(Bokningsbart måndag- lördag)

TranPAKET

Det är en krispig vårmorgon och du har tagit dig ut till Hornborgarsjön för att se solen gå upp medans fåglarna och dagen vaknar till liv. Efter en god natts sömn, frukostpåse och en termos full med värmande kaffe i din ryggsäck kliver du ut ur din bil, drar in den friska luften och traskar ner mot sjön. Du sätter dig nere vid sjön och föreställningen börja!

I paketet ingår

Övernattning på hotellet

En 2-rättersmiddag

Frukostpåse

Fri wifi

Pris: 1695 kr/enkelrum
Pris: 2695 kr/dubbelrum

Konferenspaket

Oavsett möte eller konferens är vi med er hela vägen från bokning till utförande och utvärdering. Vi har konferensrum för upp till 40 deltagare och en eventmatsal som rymmer 130 personer.

Vår restaurang

Njut av vår vällagade mat i en storslagen och pampig salong där majoriteten av våra råvaror är producerade inom en tio mils radie från hotellet. Här serverar vi frukost, dagens lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller boka bord direkt.