Bröllop och andra högtider

Bröllop, fest, middag, minnesstund, dop eller namngivning

Boka vår nyrenoverade festvåning

Behöver du en lokal för ditt evenemang? Vår storslagna festvåning består av en stor salong och fyra mindre salar. Här möts du av fantastiska stuckaturer, högt i tak, stora fönster, fiskbensparkett, kristallkronor och balkong med utsikt över Skara Domkyrka och parken.

Vi kan hjälpa till med hela upplevelsen — mat, dryck, personal, dukning och städning. Våra duktiga kockar kan hjälpa till med fantastisk middag gjord på lokala råvaror, och vår sommelier kan ta fram en dryckesmeny som matchar maten.

Planerar ni bröllop?

Låt oss ta hand om er stora dag! Vi skräddarsyr efter era önskemål och ser till att dagen blir precis så som ni drömt om. Här kan ni bo lyxigt, viga er, äta fantastisk middag och dansa hela natten lång — allt på samma ställe.

Fest och middag

Fyller du jämnt eller firar något särskilt? Vi har både festvåningen och vår pampiga eventmatsal som rymmer upp till 200 sittande personer till förfogande.

Minnesstund, dop eller namngivning

Vi kan hjälpa till med både ceremoni och efterföljande tillställning, alternativt ordna med fika efter en ceremoni i Skara Domkyrka som ligger ca 50 meter från hotellet.

Låna till bröllop

När du gifter dig med den du älskar, är det kanske den viktigaste dagen i ditt liv. Om du vill förverkliga drömmen om ett oförglömligt bröllop, kanske vi kan hjälpa till. Vi kallar det Julalånet.

Skicka bokningsförfrågan

Oavsett om du vill arrangera bröllop, fest, minnesstund eller dop så skräddarsyr vi upplevelsen efter era önskemål. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

sedan 1874…

Stadshotellet har kungligheter, adelsmän och bönder firat sedan 1874…