Bröllop och andra högtider

Bröllop, fest, middag, minnesstund, dop eller namngivning

Boka vår nyrenoverade festvåning

Behöver du en lokal för ditt evenemang? Vår storslagna festvåning består av en stor salong med plats för 120 sittande gäster och fyra mindre salar. Här möts du av fantastiska stuckaturer, högt i tak, stora fönster, fiskbensparkett, kristallkronor och balkong med utsikt över Skara Domkyrka och parken.

Vi kan hjälpa till med hela upplevelsen — mat, dryck, personal, dukning och städning. Våra duktiga kockar kan hjälpa till med fantastisk middag gjord på lokala råvaror, och vår sommelier kan ta fram en dryckesmeny som matchar maten.

Planerar ni bröllop?

Låt oss ta hand om er stora dag! Vi skräddarsyr efter era önskemål och ser till att dagen blir precis så som ni drömt om. Här kan ni bo lyxigt, viga er, äta fantastisk middag och dansa hela natten lång — allt på samma ställe.

Läs mer om bröllop →

Fest och middag

Fyller du jämnt eller firar något särskilt? Vi har både festvåningen och vår pampiga eventmatsal som rymmer upp till 130 sittande personer till förfogande.

Läs mer om våra olika lokaler →

Minnesstund, dop eller namngivning

Vi kan hjälpa till med både ceremoni och efterföljande tillställning, alternativt ordna med fika efter en ceremoni i Skara Domkyrka som ligger ca 50 meter från hotellet.

Läs mer om våra olika lokaler →

Skicka bokningsförfrågan

Oavsett om du vill arrangera bröllop, fest, minnesstund eller dop så skräddarsyr vi upplevelsen efter era önskemål. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

sedan 1874…

Stadshotellet har kungligheter, adelsmän och bönder firat sedan 1874…

Läs mer om vår historia