Dagens lunchmeny

Serveras Måndag – Fredag 11.30 – 14.00
Salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.
Från 149 kr/person

Lunch v. 10

Måndag

Fisk Bordelaise serveras med potatispuré och baconkrisp samt salsa verde

Pytt i panna serveras med bakat ägg, saltgurka samt rödbetor

Tisdag

Byfjordens fisksoppa med räkor, timjankrutonger och citronaioli

Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås och kokt potatis samt rårörda lingon

Onsdag

Ugnsbakad bleka serveras med hummersås och apelsin samt lättkokt grönsaker

Boeuf Bourguignon serveras med rökt sidfläsk, champinjon och syltlök samt potatispuré

Torsdag

Smörstekt kummelfilé serveras med stuvade morötter, ägg- och baconsmör samt kokt potatis

Pankopanerad kycklingfilé serveras med potatissallad samt chilimajonnäs

Fredag

Koljafilé med frasigt parmesantäcke serveras med smörstekt sparris och kall dillsås samt ugnstekt potatis

Glaserad picnicbog från Halla Gård serveras med haricots verts och rostad potatis samt äppelmustsås

Fredagsdessert- serveras till våra lunchgäster mellan 11.30-14.00 varje fredag

Veckans vegetariska

”Mujaddara” bulgur med gröna linser servera med syrlig rödlök samt yoghurtsås