Lunch v. 39
Måndag
Spättarullader serveras med sandefjordssås, rom och grillad fänkål samt pommes duchesse
Pepparstekt fläskkarré serveras med bearnaisesås och smörbönor samt rostad potatis
Tisdag
Bouillabaisse med musslor och räkor, serveras med vitlöksbröd samt kokt potatis
Stekt fläsk från Skövde serveras med frasiga raggmunkar samt rårörda lingon
Onsdag
Havets wallenbergare, serveras med hummersås, dillslungade primörer samt potatispuré
Örtmarinerat kycklingbröst, serveras med pepparsås och pommes duchesse samt baconstekt svartrot
Torsdag
Örtbakad torskfilé, serveras med potatis, yoghurtkräm samt dragonkål
Pulled pork, serveras med smörstekt surdegsbröd och barbecuesås samt baconstekt potatis
Fredag
Sallad med gravad lax, gurka och mandel serveras med dillmajonnäs, kokt ägg och grillad hjärtsallad
Flankstek med café de parissmör, serveras med grillad paprika och rostad potatis samt rödvinssås
Veckans vegetariska
Kantarelltoast på smörstekt surdegsbröd, serveras med rotsellericrème, spenat, tryffel och friterade linser samt syrlig grillad rödlök
Veckans hållbara 169 KR
Bao buns, med hållbarhetsgris från Halla Gård, picklad kålsallad, grönsaker samt Bang-bangsås