Dagens lunchmeny

Serveras Måndag – Fredag 11.30 – 14.00
Inkl. mindre salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.
Från 149 kr/person

Lunch v. 39

Måndag

Spättarullader serveras med sandefjordssås, rom och grillad fänkål samt pommes duchesse

Pepparstekt fläskkarré serveras med bearnaisesås och smörbönor samt rostad potatis

Tisdag

Bouillabaisse med musslor och räkor, serveras med vitlöksbröd samt kokt potatis

Stekt fläsk från Skövde serveras med frasiga raggmunkar samt rårörda lingon

Onsdag

Havets wallenbergare, serveras med hummersås, dillslungade primörer samt potatispuré

Örtmarinerat kycklingbröst, serveras med pepparsås och pommes duchesse samt baconstekt svartrot

Torsdag

Örtbakad torskfilé, serveras med potatis, yoghurtkräm samt dragonkål

Pulled pork, serveras med smörstekt surdegsbröd och barbecuesås samt baconstekt potatis

Fredag

Sallad med gravad lax, gurka och mandel serveras med dillmajonnäs, kokt ägg och grillad hjärtsallad

Flankstek med café de parissmör, serveras med grillad paprika och rostad potatis samt rödvinssås

Veckans vegetariska

Kantarelltoast på smörstekt surdegsbröd, serveras med rotsellericrème, spenat, tryffel och friterade linser samt syrlig grillad rödlök

Veckans hållbara 169 KR

Bao buns, med hållbarhetsgris från Halla Gård, picklad kålsallad, grönsaker samt Bang-bangsås