Dagens lunchmeny

Serveras Måndag – Fredag 11.30 – 14.00
Salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.
Från 149 kr/person

Lunch v. 16

Måndag

Fiskgratäng med citron, dill och kräftor

Fransk gryta med strimlad kotlett, svamp och grädde

Tisdag

Ångad kummelfilé serveras med ägg, persiljesmör och svartrot samt kokt potatis

Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås och kokt potatis samt rårörda lingon

Onsdag

Smörstekt torskfilé serveras med palsternackpure, bakat ägg från Grästorp med gremolata och rökt sidfläsk från Grevbäcks Gård

Ugnsgrillad kotlettrad ”Hållbarhetsgris från Halla Gård” serveras med potatisgratäng samt grönpepparsås

Torsdag

Fisk- och skaldjurlasagne serveras med kall citronsås toppad med parmesanost

Grillad kycklingfilé serveras med pommes Aligot samt tryffelsky

Fredag

Räksallad med ägg, citrondressing och krutonger samt picklad rödlök

Klassisk Wallenbergare serveras med ärtor, rårörda lingon och skirat smör samt potatispuré

Fredagsspecial i Café Julia, Soppbuffé. Hållbart, lokalt och klimatsmart!

Ramslökssoppa med nybakat focacciabröd, smör och ost

Fredagsdessert- serveras till våra lunchgäster mellan 11.30-14.00 varje fredag

Veckans vegetariska

Blue Cheese Salad med päron, valnötter, ost och balsamicovinäger