Lunch v. 6
Dagens rätt 135kr
Måndag
Paella – saffransrisotto toppad med citronbakad torsk, blåmusslor, räkor, rostad paprika, ärtor och syrlig rättika
Köttfärslimpa med cheddar, serveras med rostade rotfrukter och rödvinssky
Tisdag
Fiskgratäng med dill och räkor, potatispuré, fänkålssallad samt brynt kavring
Pepparstekt fläsk från Grevbäck i Hjo, löksås och kokt potatis
Onsdag
Prästostbakad kolja, serveras med rotselleripuré, gulbetor, salsa verde samt salta pumpakärnor
Kalops på långkokt högrev, serveras med smörade morötter, inlagda betor och kokt potatis
Torsdag
Vinpocherad flundrafilé med tryffelhollandaise, dillkokt potatis, spenat och bacon
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, picklade senapsfrön, steklök samt kokt potatis
Fredag
Pepparstekt kummel med rostad mandel, brynt smör, svartrot och rostad potatis
Ostfylld schnitzel, serveras med tomatsås, råstekt potatis samt pickles
Veckans Veganska
Okonomiyaki – japansk kålpannkaka, serveras med sojamajonnäs, salta pumpakärnor, ruccola och syrlig blomkål
Veckans Macka
Filmjölksbröd, kallrökt lax, dillstuvad potatis, syrade rotfrukter och senapsfrön
Phở, vietnamesisk nudelsoppa
Långbakad Hållbarhetsgris från Halla gård, bbq-ketchup, risnudlar, chili, groddar, koriander och syrad kål serveras i ingefärsbuljong
Phở, vietnamesisk nudelsoppa 135 kr
Långbakad Hållbarhetsgris från Halla gård, bbq-ketchup, risnudlar, chili, groddar, koriander och syrad kål serveras i ingefärsbuljong