Lunch v. 16
Måndag
Fiskgratäng med citron, dill och kräftor
Fransk gryta med strimlad kotlett, svamp och grädde
Tisdag
Ångad kummelfilé serveras med ägg, persiljesmör och svartrot samt kokt potatis
Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås och kokt potatis samt rårörda lingon
Onsdag
Smörstekt torskfilé serveras med palsternackpure, bakat ägg från Grästorp med gremolata och rökt sidfläsk från Grevbäcks Gård
Ugnsgrillad kotlettrad ”Hållbarhetsgris från Halla Gård” serveras med potatisgratäng samt grönpepparsås
Torsdag
Fisk- och skaldjurlasagne serveras med kall citronsås toppad med parmesanost
Grillad kycklingfilé serveras med pommes Aligot samt tryffelsky
Fredag
Räksallad med ägg, citrondressing och krutonger samt picklad rödlök
Klassisk Wallenbergare serveras med ärtor, rårörda lingon och skirat smör samt potatispuré
–
Fredagsspecial i Café Julia, Soppbuffé. Hållbart, lokalt och klimatsmart!
Ramslökssoppa med nybakat focacciabröd, smör och ost
Fredagsdessert- serveras till våra lunchgäster mellan 11.30-14.00 varje fredag
Veckans vegetariska
Blue Cheese Salad med päron, valnötter, ost och balsamicovinäger