Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

 

Lunch v.20

Måndag

Isterband med dillstuvad spetskål, rödbetor och senapsfrön

Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås

REKO- Onsdag

Kycklinggryta på svensk majskyckling serveras med ris

Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås

Torsdag

Kalops på högrev med inlagda rödbetor

Ångad torskfilé med kokt potatis, friterade kikärtor samt vitvinssås smaksatt med ramslök

Fredag

Wallenbergare med potatispuré, lingon, gröna ärtor samt skirat smör

Ångad torskfilé med kokt potatis, friterade kikärtor samt vitvinssås smaksatt med ramslök

VECKANS VEGETARISKA

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripurè, chèvre och saltrostad mandel