Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
Lunch v.20
Måndag
Isterband med dillstuvad spetskål, rödbetor och senapsfrön
Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås
REKO- Onsdag
Kycklinggryta på svensk majskyckling serveras med ris
Vitvinspocherad koljafilé serveras med dillkokt potatis, stekt bacon, vitlöksrostade tomater samt musselsås
Torsdag
Kalops på högrev med inlagda rödbetor
Ångad torskfilé med kokt potatis, friterade kikärtor samt vitvinssås smaksatt med ramslök
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, lingon, gröna ärtor samt skirat smör
Ångad torskfilé med kokt potatis, friterade kikärtor samt vitvinssås smaksatt med ramslök
VECKANS VEGETARISKA
Ugnsbakad rödbeta med rotselleripurè, chèvre och saltrostad mandel