Laddar Evenemang

Upplev en oförglömlig show där du kan luta dig tillbaka, koppla av och skratta tillsammans med vänner och kollegor. Med sin charmiga och kvicktänkta stil kommer Kristoffer att leverera skämt som får hela salen att kikna av skratt.

Kristoffer Appelquist
Ni har sett honom som programledare för Svenska Nyheter, i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Han var även en av de fasta deltagarna i ”Bäst i test” på SVT.

Kristoffer har tidigare turnerat med standup-showerna ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Hans senaste turné var den helt improviserade föreställningen ”Frågornas Herre” där han lät publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.

Matilda Wildmark
Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta mina första, stapplande steg på en standupscen. Det visade sig vara helt rätt beslut, jag har aldrig velat släppa taget om standupen sedan dess. Jag har haft nöjet att uppträda på klubbar som RAW Comedy Club, Under Jord och Ståuppklubben, bland andra. På Lund Comedy Festival 2021 framförde jag tillsammans med Hanna Lithner succéföreställningen HAN SKA DÖ och 2022 kom jag på andra plats i festivalens tävling Grand Comedy Slam.

2019 startade jag klubben Standup Ridå, där är jag konferencier en gång i månaden. Jag har också erfarenhet som programledare, både i studio och live inför publik (Frame filmfestival 2020, On Air Göteborg, GreenRoomGBG).

Innan jag hittade till standupscenen höll jag till på lite andra scener. Jag har sjungit, dansat och skådespelat, bland annat på musikdramatiska linjen på Wendelsbergs folkhögskola 2016-2018.

Viktor Klemming
Den siste vinnaren av BungyComedy, sen lades tävlingen ned. Viktor Klemming är fotbollskillen ifrån Bohuslän som har en Youtubekanal med miljontals visningar och tvåhundratusen fans som följer hans sketcher och parodier där. Hans standup började på bästa möjliga sätt när han vann nybörjartävlingen BungyComedy 2016 som bl a Petra Mede, Soran Ismael och Aron Flam också gjort innan honom.

Sedan dess har han uppträtt över hela Sverige på landets främsta standupklubbar, såväl som på skolor och företagsgig samt i TV-programmet Talang.

Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld med humor och glädje – boka dina biljetter till Skara Kongress och Kristoffer Appelqvists stand up-show idag!

 

  • Biljettpris: 345kr + serviceavgift
  • Tid 18.30
  • Plats: Skara Kongress

 

Boka och säkra er plats redan nu:

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*All dryck köps i baren under detta event
*Återköp endast vid inställt evenemang. Avgift från biljettleverantör återbetalas ej.
*Med reservation för förändringar