Lunch v. 18
Måndag
Pocherad kummelfilé serveras med saffranrisotto samt pico de gallo.
Kålpudding serveras med gräddsås, rårörda lingon samt kokt potatis.
Tisdag
Ugnsbakad koljafilé serveras med vitlök, basilika och körsbärstomater samt bulgur.
Pepparstekt fläsk serveras med löksås och kokt potatis samt rårörda lingon.
Onsdag
STÄNGT
Torsdag
Bakad sejfilé serveras med pommesduchesse och grönsaker samt vitvinssås.
Kycklingfilé fylld med sparris och mozzarella serveras med rostad potatis samt citronsmör.
Fredag
Ångad bleka serveras med rotfrukter och gräslöksmör samt krispigt filmjölksbröd.
Ostpanerad schnitzel serveras med rostade grönsaker och gremolata samt champinjonsås.
–
Fredagsdessert- serveras till våra lunchgäster mellan 11.30-14.00 varje fredag
Veckans vegetariska
Linguine i gräddig sås med svamp, sparris och tryffel toppad med hyvlad parmesan.