Välkommen till Kongresshallen

Gör dig redo för en oförglömlig kväll hos oss på Skara Stadshotell.

Information inför besöket

Här hittar du all information du behöver inför ett besök hos oss, allt från hur du hittar hit till säkerheten på plats.

På Skara Stadshotell bor du centralt i Skara, inte långt från E20 och bara ett stenkast från vackra Skara Domkyrka.

Se på kartan →

För att undvika stress rekommenderar vi att komma i god tid. Vi öppnar dörrarna en timme före eventet börjar, och här finns det möjlighet att ta något att dricka, mingla eller avnjuta vår unika konstsamling av Lars Lerin som finns runt om på hotellet.

På Skara Stadshotell har vi 16 parkeringsplatser i direkt anslutning till hotellet, och det finns också flera parkeringar i Skara som går att utnyttja. För dig med elbil finns det såklart möjlighet att ladda din bil hos oss.

Parkering i Skara →

Gör kvällen fullständig genom att avnjut en god middag innan eller efter eventet. I vår restaurang Julia kan du välja mellan allt från smårätter och mellanrätter till desserter – alla gjorda på lokala råvaror.

Se vår meny →

Reser du långväga eller bara vill unna dig en skön natt på hotell? Vi erbjuder allt från enkelrum till fyrbäddsrum. Här finns lyxigare Superiorrum och sviter, men också enklare och billigare boenden som våra Stay & Go-rum.

Se våra boenden →

Vill du hänga av dina ytterkläder eller väska?
Alldeles intill lokalen hittar du vår garderob.

I Kongresshallen finns det rullstolsplatser och hit kan ledsagare följa med kostnadsfritt. Vi har tillgänglighetsanpassade toaletter och även handikapparkering (glöm inte att ta med ditt parkeringstillstånd). Hörslinga finns tyvärr inte.
I lokalen finns det 5 nödutgångar. Här finns också brandsläckare, brandposter och talande utrymningslarm. Hjärtstartare finns i vår reception på hotellet.
Återköp görs bara vid inställda evenemang. Avgift från biljettleverantörer återbetalas ej.