Laddar Evenemang

När vi hittar in i vår kropp och verkligen känner kontakt ökar vår kroppskännedom, det gör oss inte bara starkare utan ger oss också möjlighet att koppla ihop kropp och sinne. Just denna klass både detoxar kroppen, väcker energin och tänder elden inom dej, men också ökar också ditt flödet, fokus och närvaro

Helena Grönberg driver sitt företag i Skara och arbetar idag heltid med att sprida yogan och dess filosofi vidare till andra både i grupp och privata sessioner.

Hon har alltid dragits till yogan och dess filosofi och gick på sin första klass redan som 18-åring . Efter det har det blivit många yogaklasser och yogaformer och för ca 10 år sedan beslutade hon sig för att själv utbilda sig till yogalärare/guide. I rollen som yogalärare vill hon inspirera andra till att hitta ”HEM” i en skön och tillåtande blandning av vila, flöde, filosofi, andningstekniker och meditationer.

I restaurangen denna kväll har vi passande nog et erbjudande- ”kvällens hälsosamma” för 175 kronor (exklusive dryck). Serveras mellan 17.00-22.00!

  • Biljettpris: 200kr + serviceavgift, boka nedan
  • Tid 18.00
  • Plats: Skara Stadshotell

Hela du är välkommen!