Laddar Evenemang

Ett år har nu snart passerat sen vi öppnade dörrarna på Skara Stadshotell – detta vill vi såklart fira tillsammans med er!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den 25 februari är ni välkomna till vår Kongresshall för att uppleva en minnesvärd show med ingen mindre än Uno Svenningsson!

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv. Han är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare och erkänd för sin unika röst.
⠀⠀⠀⠀⠀
Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som Vågorna, och efter sin medverkan i ”Så Mycket Bättre” 2017, radiohiten” Du kommer ångra det här”. I samarbete med sin son Mark har singeln ”Bara få höra din röst” nått radiolistorna i år.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sommaren 2023 åker han ut på turné med Gyllene Tider. Publiken kommer att få höra klassiska låtar från hela karriären och naturligtvis de nya från kommande album som släpps i juni.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
För att fira in kvällen på bästa sätt med er har vi rabatterat pris på biljetten och vi kan lova att ni inte vill missa detta!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inträde- 195 kronor + serviceavgift
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boka (går att boka från och med den 3/2 kl. 10.00) – https://billetto.se/e/skara-stadthotells-ettarsdag-med-uno-svenningsson-biljetter-792618

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Klockan- Slut cirka 20.00
(boka bord efter genom att kontakta hotellet på; 0511 24050 eller maila till; info.skarastadt@julahotell.se)