Laddar Evenemang

Varmt välkomna till en spännande teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med världens starkaste björn – Bamse!

Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning för hela familjen. En spännande och fartfylld show där vi förutom Bamse även får träffa Lille Skutt, Kapten Buster och Stollen.

Äventyret börjar på Farmors vind där Bamse och Lille Skutt hittar en gammal skattkarta. Den väcker äventyrslusten och de ger sig iväg på en resa till Söderhavet. Väl på plats märker de att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen sjörövaren Kapten Buster och hans tokiga major, Stollen. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där karaktärerna behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Samarbete är ledordet för showen och därför får alla barn som hjälpt till en belöning när föreställningen är slut.

 

Längd: ca 50 minuter + meet and greet
Passar: Hela familjen, men allra bäst för barn 3-9 år. Barn under två år sitter gratis i vuxens knä.
Pris: 295 + eventuell serviceavgift.
Föreställningen innehåller ljud- och ljuseffekter.
Plats: Skara Kongresshall
Röster:
Bamse – Linus Wahlgren
Lille Skutt – Morgan Alling
Kapten Buster – Marko ’Markoolio’ Lehtosalo
Berättarröst – Tomas Bolme