Laddar Evenemang
Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Pianobar på hotellets uteservering!

I samarbete med Olinsgymnasiet presenterar vi stolt en upplevelse fylld av fantastisk live-pianomusik och en atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Vår piano-bar är den perfekta platsen att koppla av, umgås med vänner och njuta av förstklassig musik. Våra talangfulla musikstudenter från Olinsgymnasiet kommer att underhålla dig med en repertoar som sträcker sig från tidlösa klassiker till moderna hits. Du kommer att bli imponerad av deras skicklighet och känsla för musik.

Luta dig tillbaka, beställ din favoritdrink från vår välfyllda bar och låt musiken föra dig på en resa genom olika genrer och melodier. Oavsett om du vill njuta av lugn och ro eller sjunga med i kända refränger, kommer vår piano bar att erbjuda dig en oförglömlig upplevelse.

Vi är stolta över vårt samarbete med Olinsgymnasiet och ser fram emot att stödja unga talanger och musikskapare. Genom att besöka vår piano-bar bidrar du till att främja musikundervisning och ge dessa talanger möjlighet att visa upp sina färdigheter.

Så kom och upplev en tisdag eller torsdag fylld med fantastisk musik och en välkomnande atmosfär på Skara Stadshotells piano-bar. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela denna unika upplevelse tillsammans!

Tider för pianobar 18.00-20.00, men uteservering är öppet till 23.00.
(med reservation för ändringar)