Laddar Evenemang
Upplev Jon Henrik Fjällgrens hyllade konsertturné på Skara Stadhotell (Kongressen)!
Jon Henrik med sitt band och bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister.
Efter genombrottet i Talang, nu fyra starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 80 miljoner streams på Spotify har nu Jon Henrik tagit sin musik ut i hela landet där han genomfört cirka 50 hyllade spelningar under 2022/2023 från Kiruna i norr till Lund i söder.
Samma dag, den 28 oktober, håller ”Feel Heart To Art” en konstutställning på Skara Konsthotell. Ett unikt projekt där konstnären målat Jon Henriks jojkar och känslor från fjällen, och den magi han känner när han är där. Jon Henrik kommer vara på plats på Konsthotellet och tillsammans med konstnären prata om verken och känslan som de förmedlar.
Info:
Tid: Entré öppnar 18.15
Start: 19.00
Boka biljetter på: https://www.tickster.com/sv/events/h2rxh89uvz8amcn/2023-10-28/jon-henrik-fjallgren-i-skara?fbclid=IwAR3VObMiY-UiurzonGarv2NByjyD9nPC-W0m6uqo0Lxo8wtIatBf_zEOQmQ
Erbjudande denna kväll- Event buffé i restaurangen:

Kycklinglår

Lammkorv

Fläskkarre

Potatisgratäng

Potatissallad

Örtsallad

Bbq-dressing

Caesardressing

Dijonmajonnäs

Vitkålsallad

Tomatsallad

Bröd

Smör

350 kr/person

 

Varmt välkomna!